Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.290.500 Ft
1.161.450 Ft + ÁFA ( 1.475.042 Ft )
Menny.:db

Sokkoló hűtő 3 x GN 1/1

Ár:
1.290.500 Ft
1.161.450 Ft + ÁFA ( 1.475.042 Ft )
Menny.:db
Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Cikkszám: 232163
Elérhetőség: Beszállítónál raktáron
Gyártó: Hendi

Kamra kapacitása: 3x GN1/1 vagy 3x 600x400

Tálcatartó távolság (mm): 70

Teljesítmény hűtve +3 0C (kg/ciklus): 14

Teljesítmény fagyasztással -18 0C (kg/ciklus): 11

Teljesítmény/feszültség (W/V): 1150/230

Külső méretek (mm): 750x740x750

Belső méretek (mm): 610x410x280

Súly (kg): 50

Leírás és Paraméterek

– A készételek gyors hűtésére vagy lefagyasztására alkalmas.
– 70°C-ról 3°C-ra hűt (90 perc alatt), 70°C-ról -18°C-ra 240 perc
alatt, illetve az idő előre is beállítható (a célhőmérséklet
megadása nélkül).
– A külső ház és a belső kamra egyaránt kiváló minőségű
rozsdamentes acélból készült.
– A belső kamrának lekerekített sarkai könnyebb tisztítást tesznek
lehetővé.
– Kényszerléghűtéses, önkiolvasztó rendszerrel, a kompresszor
a kamra alatt helyezkedik el.
– 60 mm vastag poliuretán habszigeteléssel.
– Eltávolítható fedél.
– Magától csukódó ajtó mágneses tömítéssel.
– Digitális hőmérsékletszabályozó és kijelző.
– Szondával.
– 4 darab állítható, rozsdamentes acéltalppal.
– Klímaosztály: SN-T.
– Hűtőközeg: R455.
Ip
Kamra és a külső ház egyaránt
rozsdamentes acélból készült
Gyorshűtés +90°C és + 3°C között
Ez a folyamat elősegíti az élelmiszer hőmérsékletének
biztonságos + 3°C-ra történő csökkentését megfelelő időn
belül, összhangban a HACCP szabványokkal.
A megfelelő hűtési sebesség segít csökkenteni a baktériumok
növekedését + 65°C és + 10°C között.
A gyorshűtés segít megőrizni az élelmiszer minőségét, színét
és illatát, és meghosszabbítja a tárolási időtartamot.
Gyorsfagyasztás +90°C és -18°C között
A nagyteljesítményű hűtési rendszer és -40°C-os levegő fúvása a kamrába
az élelmiszer belső hőmérsékletét gyorsan -18°C-ra csökkenti.
Megakadályozza a nagy jégkristályok kialakulását, amelyek károsítják
az élelmiszer belső szerkezetét.
A gyorsfagyasztás nagyszámú kis kristályt eredményez, amely megőrzi
az élelmiszer eredeti tulajdonságait: ízét, színét, textúráját és tápanyagait,
és meghosszabbítja a tárolási időtartamot.