Leírás és Paraméterek
– A készételek gyors hűtésére vagy lefagyasztására alkalmas.
– 70°C-ról 3°C-ra hűt (90 perc alatt), 70°C-ról -18°C-ra 240 perc
alatt, illetve az idő előre is beállítható (a célhőmérséklet
megadása nélkül).
– A külső ház és a belső kamra egyaránt kiváló minőségű
rozsdamentes acélból készült.
– A belső kamrának lekerekített sarkai könnyebb tisztítást tesznek
lehetővé.
– Kényszerléghűtéses, önkiolvasztó rendszerrel, a kompresszor
a kamra alatt helyezkedik el.
– 60 mm vastag poliuretán habszigeteléssel.
– Eltávolítható fedél.
– Magától csukódó ajtó mágneses tömítéssel.
– Digitális hőmérsékletszabályozó és kijelző.
– Szondával.
– 4 darab állítható, rozsdamentes acéltalppal.
– Klímaosztály: SN-T.
– Hűtőközeg: R455.
Ip
Kamra és a külső ház egyaránt
rozsdamentes acélból készült
Gyorshűtés +90°C és + 3°C között
Ez a folyamat elősegíti az élelmiszer hőmérsékletének
biztonságos + 3°C-ra történő csökkentését megfelelő időn
belül, összhangban a HACCP szabványokkal.
A megfelelő hűtési sebesség segít csökkenteni a baktériumok
növekedését + 65°C és + 10°C között.
A gyorshűtés segít megőrizni az élelmiszer minőségét, színét
és illatát, és meghosszabbítja a tárolási időtartamot.
Gyorsfagyasztás +90°C és -18°C között
A nagyteljesítményű hűtési rendszer és -40°C-os levegő fúvása a kamrába
az élelmiszer belső hőmérsékletét gyorsan -18°C-ra csökkenti.
Megakadályozza a nagy jégkristályok kialakulását, amelyek károsítják
az élelmiszer belső szerkezetét.
A gyorsfagyasztás nagyszámú kis kristályt eredményez, amely megőrzi
az élelmiszer eredeti tulajdonságait: ízét, színét, textúráját és tápanyagait,
és meghosszabbítja a tárolási időtartamot.