Leírás és Paraméterek
A sütemény egyenletesen forog egy platformon, míg a függőleges és vízszintes kések gondoskodnak arról, hogy minden felesleges cukormáz/máz eltávolítható legyen, szép oldalt és tetejet hozva létre. A gép 40-225 ford./perc között állítható fordulatszámmal is rendelkezik, és 10-es lépésekben állítható. A forgótányér mindkét irányba forgatható. Helyezze a tortát a gép közepére. Csúsztassa a függőleges kést a torta mentén, és kézzel forgassa el a tálcát. Biztosítson egyenletes távolságot a kés és a sütemény között. Ha szükséges, állítsa be a torta helyzetét. Folytassa úgy, hogy a függőleges kést csúsztassa a tortára, majd a vízszintes kést a tetejére. Kapcsolja be a gépet, állítsa be a kívánt fordulatszámot (ajánlott fordulatszám: 75-85 ford./perc), és használjon krémes zacskót (pl. vajkrém vagy ganache). A krémet felülről kezdve, kifelé haladva kenjük fel. Ahogy a torta áthalad, a felesleges krémet eltávolítjuk. Ha elkészült a teteje, haladjunk az oldalakra, fentről lefelé haladva. Ha szükséges, állítsa be a késeket szűkebb sarkokhoz vagy vékonyabb krémréteghez.