Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
194.500 Ft + ÁFA ( 247.015 Ft )
Menny.:db

Maxima Tortadíszítő gép - O36,4cm - Fehér

Ár:
194.500 Ft + ÁFA ( 247.015 Ft )
Menny.:db
Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Cikkszám: 09381200
Elérhetőség: Beszállítónál raktáron
Gyártó: Maxima

Jellemzők:

Vízálló vezérlőpanel
Állítható vízszintes és függőleges lapátok
Mindig 90 fokos derékszögű
Alacsony zajszint 40dB
Állítható sebesség 40-225 RPM

Termékleírás:

Nettó súly: 27 kg
A gép méretei: Szélesség 50 x hosszúság 37 x magasság 62 cm
Forgótányér: Ø 36,4cm
Forgási sebesség: 60-320RPM
Tortaméretek: Ø 12-32cm
Tortamagasság: max. 18cm
230V / 50Hz / 1 fázis 120W

Leírás és Paraméterek

 A sütemény egyenletesen forog egy platformon, míg a függőleges és vízszintes kések gondoskodnak arról, hogy minden felesleges cukormáz/máz eltávolítható legyen, szép oldalt és tetejet hozva létre. A gép 40-225 ford./perc között állítható fordulatszámmal is rendelkezik, és 10-es lépésekben állítható. A forgótányér mindkét irányba forgatható. Helyezze a tortát a gép közepére. Csúsztassa a függőleges kést a torta mentén, és kézzel forgassa el a tálcát. Biztosítson egyenletes távolságot a kés és a sütemény között. Ha szükséges, állítsa be a torta helyzetét. Folytassa úgy, hogy a függőleges kést csúsztassa a tortára, majd a vízszintes kést a tetejére. Kapcsolja be a gépet, állítsa be a kívánt fordulatszámot (ajánlott fordulatszám: 75-85 ford./perc), és használjon krémes zacskót (pl. vajkrém vagy ganache). A krémet felülről kezdve, kifelé haladva kenjük fel. Ahogy a torta áthalad, a felesleges krémet eltávolítjuk. Ha elkészült a teteje, haladjunk az oldalakra, fentről lefelé haladva. Ha szükséges, állítsa be a késeket szűkebb sarkokhoz vagy vékonyabb krémréteghez.