Leírás és Paraméterek
Leírás
Ez a sous vide készülék az ételek széles skálájához használható. A sous vide főzés előnye, hogy a termékek megőrzik ízüket és tápanyagtartalmukat. Ezenkívül a sous vide készülékben való főzés biztosítja, hogy az ételek nem égnek meg és nem száradnak ki. Ez a kompakt készülék nagyon csendes, és biztosítja, hogy kevesebb zsírra és sóra van szüksége főzés közben. A sous vide főzés során a vákuumcsomagolt ételeket állandó hőmérsékleten hagyja főni. A sous vide főzés előtt meg kell tisztítania, fel kell vágnia vagy meg kell hámoznia a friss termékeket. Így az ételek a sous vide főzés után azonnal készen állnak.
Példa nélküli, 0,1ºC-os precizitás
Ebben a professzionális, 12,5 literes sous vide készülékben a víztartályban lévő víz fokozatosan melegszik fel. Az ételek nem égnek meg és nem válnak szét, mivel a víz nem tud 99ºC-nál melegebbre melegedni. A hőmérséklet és az idő külön-külön is beállítható. Ezenkívül ez a sous vide készülék 0,1ºC pontosságú. Az egyenletes vízáramlásnak köszönhetően tökéletes elkészítést készíthet, és biztosíthatja az íz, a textúra és a tápanyagok megőrzését. Az LCD kijelző digitális, a kezelőpanel pedig az érintőgomboknak köszönhetően könnyen kezelhető. A sous vide készülék hővédővel is fel van szerelve, és a tápkábel levehető.
Tartalmaz egy praktikus rozsdamentes acél polcot a termékek számára
A sous vide készülék nagyon csendes, és szinte semmilyen zajt nem csap főzés közben. Ezenkívül a készülékhez tartozik egy praktikus rozsdamentes acél polc a termékeknek a víztartályba történő elhelyezéséhez. Tisztítás előtt hagyja kihűlni a készüléket. A rozsdamentes acél alkatrészek tisztításához használjon nedves ruhát, kevés meleg vizet és enyhe tisztítószert. Törölje át száraz ruhával, mielőtt újra használná a készüléket.