Leírás és Paraméterek
Leírás
A tészta kézzel történő kinyújtása időigényes feladat, és izomerőre van szükség, különösen, ha naponta sok pizzaalapot készít. A sodrófa elengedhetetlen a professzionális konyhában. Ez a pizzasodró teljesen automatizált, és 26-40 cm átmérőjű tésztalapokat készít. 26-40 cm átmérőjű tésztalapokat készít, és minden pizzéria, étterem, szálloda vagy pékség számára előnyös. Ennek a nagy teljesítményű sodrófának az az előnye, hogy a tészta nem melegszik fel a sodrás közben.
Automatikus sodrófa
A professzionális sodrófa egy érzékelő segítségével automatikusan elindul. Amint a tészta a gépbe kerül, az érzékelő érzékeli ezt, és elindítja a sodrófát. A futási időt 10 és 35 másodperc között állíthatja be. Az idő letelte után a készülék automatikusan leáll. Ez időt és energiát takarít meg, és csökkenti az alkatrészek elhasználódását. Mielőtt a tésztát a készülékbe helyezné, szórja meg liszttel, hogy a tészta ne ragadjon a sodrófához. A sodrófa két sodrófával rendelkezik a kerek tészták sodrására, és két beállítással rendelkezik.
Gyors tisztítás víz nélkül
A tartós és erős motornak köszönhetően ez a sodrófa könnyedén megbirkózik a 210 és 700 g közötti tésztasúlyokkal. A biztonságos munkavégzés érdekében ez a pizzasütő sodrófa átlátszó műanyag borítással és biztonsági kapcsolóval van ellátva. A sodrófa tisztításához ne használjon vizet, hanem vegye ki az alkatrészeket a készülékből, és törölje mindent száraz ruhával tisztára. Ez megakadályozza, hogy lisztmaradványok tapadjanak a készülékhez.