Leírás és Paraméterek
Leírás
Nagy mennyiségű tésztát kinyújtani nagy munka, és sok időt, valamint izomerőt igényel. Ha időt szeretne megtakarítani, használja ezt a professzionális tésztatekercselő gépet. Gyorsan és egyszerűen készít akár 52 cm-es pizzalapokat is. Ideális intenzív napi használatra nagy konyhákban, éttermekben, szállodákban, étkezdékben és pékségekben. A pizzaalapok mellett tortalapokat is készíthet, valamint tésztát sodorhat tésztákhoz és kenyérhez. Ez az álló modell praktikus a korlátozott helyű konyhákban, mivel a készülék használaton kívül gyorsan összecsukható.
Szállítószalaggal felszerelve
A praktikus, kifejezetten élelmiszer-feldolgozáshoz készült szállítószalagnak köszönhetően nagy adag tésztát dolgozhat fel. A sodrófa nagyon felhasználóbarát, és a tetején van egy tartály a liszt számára. Így a tészta nem tapad a szállítószalagra és a sodrófára. A tészta megfelelő vastagságának beállításához használja a felső fogantyút. Ezzel a karral 0 és 35 mm közötti vastagságot választhat. Amint a tésztát a szállítószalagra helyezi, az alsó fogantyúval juttassa át a tésztát a hengeren. A sodrófa másik oldalán a tészta egyenletesen feltekerve kerül ki
Könnyen tisztítható
A vendéglátóiparban nagyon fontos a higiénikus és biztonságos munkavégzés. Ez a professzionális sodrófa vészgombbal és biztonsági rácsokkal van felszerelve, hogy semmi más ne kerülhessen a sodrófa és a tészta közé. A tisztítás is gyors és egyszerű feladat. Vegye ki az alkatrészeket a sodrófából, és törölje le az egészet egy tiszta és száraz ruhával. Ne használjon vizet, mert ettől lisztmaradványok tapadhatnak a készülékre.