Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.
Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.
Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.
Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.
Cikkszám: | AN-41RF |
A lapátokból és kis lapátokból álló termékcsaládot úgy tervezték, hogy megfeleljen azon pizzakészítők igényeinek, akik nápolyi stílusban, hagyományos nápolyi fakemencében készítik a pizzát, amely eléri az 500 fokot, és nagyszámú pizzát süt. A tésztakorong általában két kézzel kerül a lapátra, majd nagymértékben kinyújtják és kinyújtják a lapát végéig. A lapát perforációja funkcionális ezekre a mozdulatokra: a kialakítás, a kör alakú forma és a lyukak mennyisége lehetővé teszi a liszt ideális felszabadulását, figyelembe véve a nápolyi hagyomány gesztikus munkáját. |
|
|